Обикновено знанията по чужди езици, получени в общообразователното училище, не са достатъчни. Да се запълнят пропуските, да се усвои правилно английската граматика и лексика, да се придобие отлично произношение – за постигането на тези цели е способен да помогне само добрият учител. В школа "Елина" можете да намерите решение за Вашите търсения. Вече над двадесет години нашият преподавателски екип предлага на своите клиенти висококачествени уроци, курсове и програми за обучение по английски език, съответстващи на различните възрасти.

 Частните ни уроци целят да удовлетворят максимално интересите и очакванията на нашите ученици. Индивидуалното обучение е изпълнено с динамика и интерактивност и носи бързи и качествени резултати. В образователния процес са застъпени и се усвояват всички основни езикови действия и правила. Важен акцент при индивидуалните уроци по английски език е развиването на комуникативните умения. Конкретните цели на всеки обучаващ се изискват преподавателите ни да провеждат занятията и с работа върху допълнителни (извън основния учебник) текстови материали. Използват се също компютри, аудио, видео и др. технически средства. Темпото на преподаване на нови знания, броят на часовете и честотата на уроците са изцяло съобразени с личните предпочитания и потребности на учащия се.

Онлайн обучение по английски език за ученици и възрастни.

   Подготовката за изпити и за сертификати - напр. TOEFL, SAT, FCE, CAE, CPE, IELTS, GMAT, GRE и други - поставя пред ученика и преподавателя съвсем различни задачи. Подобно обучение обикновено съчетава два процеса:
 - теоретична част по изясняване на основните понятия и структури на езика, разширяване на лексиката и граматическите познания;
 - практическа работа по елементите на изпита, като се отчита факторът време.  
Подготовката на кандидат-студенти и зрелостници по английски език провеждаме в две форми - в групи до 6 ученици и индивидуално. Препоръчително е учениците, кандидатстващи с чужд език, да отделят две години за обучение. 

 Обучението по бизнес английски предполага солидна начална обща езикова култура. Подобна подготовка провеждаме по специализирани учебни системи на водещи университети и издателства.

 Индивидуалните уроци по общ (неспециализиран) английски език са подходящи както за ученици, така и за възрастни. Те са най-добрият избор за желаещите да изучат задълбочено съответния език и да увеличат възможностите си за настояща и бъдеща реализация.

Онлайн уроци по английски език за начинаещи и напреднали

  Учебно време - всеки ден - 09.00 - 20.00 ч.

  График - съобразно Вашите възможности и свободно време.

  Богат избор на учебни системи за подготовка за всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2).

  Обучението се провежда в учебните кабинети на школата или онлайн.

  За повече подробности относно нашите курсове и частни уроци по английски език разгледайте другите страници на сайта или се обадете на 0888-616-911.

Вижте повече за нивата, изпитите и сертификатите по английски език >>

Вижте повече за Кеймбридж сертификатите: FCE >>, CAE >> и CPE >>

Вижте повече за TOEFL >>, SAT >>, GMAT >>, GRE >> и IELTS >>

Вижте повече за нашите курсове за подготовка за матура по английски език >>

Вижте повече за кандидатстудентските курсове по английски език >>

Индивидуално обучение по английски език, София.

Вижте повече за Учебен център "Елина" >>