Частните уроци по английски език в школа „Елина” се провеждат с помощта на съвременни методики и учебни системи. Целта ни е да удовлетворим максимално интересите и очакванията на нашите клиенти.

 Индивидуалното обучение е изпълнено с динамика и интерактивност и носи бързи и качествени резултати. В образователния процес са застъпени и се усвояват всички основни езикови правила и действия ("Четене", "Слушане", "Разговор" и "Писане"). Важен акцент е развиването на комуникативните умения.

 Конкретните цели на всеки обучаващ се изискват преподавателите ни да провеждат занятията и с работа върху допълнителни (извън основния учебник) текстови материали. Използват се също компютри, аудио, видео и др. технически средства.

 Темпото на обучение (преговор и преподаване на нови знания), броят на часовете и честотата на уроците са изцяло съобразени с личните предпочитания и потребности на учащия се.

Индивидуални уроци по английски език.

  Индивидуалните уроци по общ (неспециализиран) английски език са подходящи както за ученици, така и за възрастни. Те са най-добрият избор за желаещите да изучат задълбочено съответния език и да увеличат възможностите си за настояща и бъдеща реализация.

   Подготовката за изпити и за сертификати - напр. TOEFL, SAT, FCE, CAE, CPE, IELTS, GMAT, GRE и др. - поставя пред курсиста и преподавателя по-сложни задачи. Подобно обучение обикновено съчетава два процеса:
 - теоретична част по изясняване на основните понятия и структури на езика, разширяване на лексиката и граматическите познания;
 - практическа работа по елементите на изпита, като се отчита факторът време.

  Курсовете по английски език за подготовка на зрелостници и кандидат-студенти провеждаме в две форми - в групи до 6 ученици или индивидуално. Уроците са насочени изключително върху изпитния формат и са съобразени с изскванията на МОН за ДЗИ и с критериите на съответния ВУЗ.

 Обучението по бизнес английски предполага добра начална езикова култура. Подобна подготовка провеждаме по специализирани учебни системи на водещи университети и издателства.

* * * * * *

Частни уроци по английски език, София.

  Учебно време - всеки ден - 09.00 - 20.00 ч.

  График - съобразно Вашите възможности и свободно време.

  Богат избор на учебни системи за подготовка за всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2).

  Частните уроци по английски език се провеждат в учебните кабинети на школата или онлайн (дистанционно обучение).

  * * * * * *

Вижте повече за нивата, изпитите и сертификатите по английски език >>

Вижте повече за Кеймбридж сертификатите: FCE >>, CAE >> и CPE >>

Вижте повече за TOEFL >>, SAT >>, GMAT >>, GRE >> и IELTS >>

Вижте повече за нашите курсове за подготовка за матура по английски език >>

Вижте повече за кандидатстудентските курсове по английски език >>

* * * * * *

За актуални цени и повече подробности относно обучението позвънете на ☎ 0888-616-911.

☎ Обаждане

Индивидуално обучение по английски език.

Вижте повече за Учебен център "Елина" >>